Újság!
Betöltés...

Törölj lábat stílusosan

Közeledik az ősz - elsősorban angolszász - ünnepe, a Halloween. Bár néhány nappal ezelőtt az egyik boltban, miután kiderült, hogy nem árusítanak narancssárga lufikat, felvilágosított az eladó, hogy itthon ez még nem olyan nagy divat, hogy érdemes legyen külön narancssárga lufikat tartaniuk az októberi időszakban. Ezt én nem így látom. Aki teheti, egy kicsit biztos, hogy narancssárgává varázsolja az otthonát erre az időszakra, akár néhány darab girbe-gurba dísztökkel, akár egy nagyobb faragott példánnyal.


Ám gondolkodtam, hogy vajon mi az az apró kis dekorációs részlet a lakáson kívül, ami biztos, hogy mindenkinek feltűnik és azonnal tudni fogják, hogy ebben a házban örömmel várják az őszt, még ha vizes és saras is.
Ez pedig az egyszeri lábtörlő, aminek Halloween hangulatot kölcsönöztek, gondolva az otthonukat lelkesen dekorálókra.

Már az ajtóban hagyományos tökfejek vigyorognak ránk

Ez a lábtörlő egyben kedves helyettesítése a névtáblának is.

 Elegáns, hangulatos, stílusos.


Szerintem ez a legszenzációsabb darab, amit elsősorban lányos házhoz tudnék elképzelni, de még én is erősen elgondolkodnék rajta, ha szembetalálkoznék vele az egyik áruház polcán. 

Ebbe biztos minden kisgyerek szívesen beletörölné a lábát. Nagyobb gondot az jelentené, hogy ki melyik színű tököt stoppolja le magának lábtörlés céljára.

Most pedig következzen néhány szolidabb őszi darab.



 

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :