Újság!
Betöltés...

Lakberendezés kicsiknek - Békebeli babaszobák

A mai, rohanó világban sokan vágynak a kifinomult, békebeli hangulatra. Mivel ma minden kapható, természetesen az ő igényeik is kielégíthetők.



Finom sütemény illata, egy zenélő maci lágy hangja és megrendíthetetlen nyugalom árad ezekből a babaszobákból. A képeket nézve úgy gondolom, hogy ilyen egy igazi babaparadicsom. Amikor a kicsik még csak a babaágy biztonságából figyelik a világot, nem is vágyhatnak ennél szebb környezetre. Ilyen szobában biztosan kiegyensúlyozottan telik a nap, hiába a minket körülvevő zaklatott világ.

Ezek a bútorok remek példák arra, hogy a klasszikus stílusban berendezett otthonokhoz is lehet a lakás hangulatához illeszkedő, igényes babaszobát berendezni.





Még több lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :