Újság!
Betöltés...

Dekorzászlók Gyerekzsúrra

Egy gyerekzsúr megszervezése nem egyszerű feladat, mert itt a finom falatok, édességek és játékok mellett a kötelező buli dekorációk is a feladataink közé tartoznak.


Pár héttel ezelőtt szülinapi zsúrra készültünk, amit tarka zászlókkal szerettem volna színesebbé varázsolni a kertben. Több anyag variáció is szóba jött, míg vízállósága és bő színválasztéka miatt a dekorgumi mellett tettem le a voksomat. 

A hasamra ütve megsaccoltam, hogy nagyjából 20 méteres zsinegen fognak a zászlóink lengedezni kertünkben, így ahhoz nagyjából 40 db zászlócska kell. De hogy ne legyek teljesen kicentizve összesen 12 ív dekorgumit vettem, mivel egy ívből 4 db zászlót tudtam kiszabni.

A már kimért színes zsinegre a zászlók rögzítését nem bonyolítottam túl, mert egy esti film nézése közben tűzőkapoccsal nagyjából félméterenként rögzítettem két helyen a zászlók darabjait. Igazán jó feszültség levezetés volt és még kreatív is. Két legyet ütöttem egy csapásra.

Egy nappal a buli előtt felrögzítettem, így csak arra kellett ügyelnem, hogy gyermekeim ne itt építsék fel ügyességi akadály pályájukat: "Ki szedi le a legtöbb zászlót címmel".
Egy hét után lezajlott ez az akadályverseny is, és amit tudtam elmenekítettem a jövő évi bulira. 

Ám szerencsére a gyerekzsúrra nagyon jó hangulatot varázsolt, tényleg gyerekparkká alakította a kertet.

Szükséges anyagok:
  • 2-3 ív sárga dekorgumi
  • 2-3 ív narancssárga dekorgumi
  • 2-3 ív kék dekorgumi
  • 2-3 ív kiwizöld dekorgumi
  • 1 gombolyag bármilyen színes zsineg









A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

4 megjegyzés :

Gabriella írta...

szia Ági, nálunk holnapután lesz buli 14 gyerkőccel, a zászlókat már én is megcsináltam, mondjuk én Mickey egeres csomagolópapírból : ) .Nagyon készülünk, már szinte mindent előkészítettünk! A buliról nem láthatunk képeket?

Borbás Ági írta...

A kifejezetten blog számára készült buli fotók olyan hozzászólhatatlanul rosszak lettek, hogy ezért nem terhelem vele a blog olvasó közönségét. :)

Drukkolok, hogy szép időtök legyen, de legalább ne essen az eső! :))

Gabriella írta...

Köszi Ági, túl vagyunk a bulin, jól sikerült, bár kénytelenek voltunk bent megtartani, azért az utolsó fél órára ki tudtunk menni (szerencsére) : ) ! Különben a bulifotókkal kapcsolatban megértelek, nagyon nehéz egy buli közben még jó képeket is csinálni... : )

Borbás Ági írta...

Örülök, hogy jól sikerült a buli, a rossz idő ellenére is! A lényeg, hogy az Ünnepelt és társasága is jól érezte magát. :)