Újság!
Betöltés...

Stílusos tábortűz és fáklya

Rozsdabarna kiegészítők igen régóta tökéletesen trendi díszítőelemei a kertünknek. Bármi legyen is az, akár egy asztal, vagy egy kaspó, vagy csak egy mécses tartó biztos, hogy eredeti darabja lesz kertünknek.



Persze ilyenkor eszembe jutnak azok az igen veszélyesen rozsdás tárgyak, amelyek a régmúlt évtizedek emberi hanyagságai folytán kerültek kertembe és úgy érzem nekem folyamatosan az a teendőm vele, hogy ha már a föld kidobja magából, akkor azt én a kukába hajítsam és megszabadítsam a földet a szeméttől.

Ám ezek a tökéletesen megformált tárgyak (amiket itt kép formájában összegyűjtöttem) biztos, hogy megbecsült kincsei lennének kertemnek, mert némelyike már szinte szoborformát ölt. De, hogy ez ne legyen elég, még egy plusz feladattal is ellátták őket, fáklyaként, melegedőként vagy kerti fényként is funkcionálhatnak.

Nekem nagyon megtetszettek, így összeválogattam belőlük párat, hátha lesz közöttetek olyan, akinek ihletet ad és el is tudja készíteni vagy készíttetni magának.







A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :