Újság!
Betöltés...

Húsvéti dekor: Lilavirág-zöldtojás asztaldísz

Ez a dekoráció Húsvét vasárnap készült el, de ettől függetlenül az ünnep hátralévő részében remélem jó ötletként szolgál az ünnepi asztal díszítéséhez.



Idén úgy tűnt, hogy a halványzöld tojásoké a főszerep, ezért gondoltam én is kipróbálom. A tál kiválasztása már bonyolultabb volt, mert illik hozzá üveg, antik, és modern fekete darab is. Én maradtam az utóbbinál. Ennek a két színnek a merevségét 2cm fatojásokkal lazítottam fel, illetve jelenleg a kertben igen aktívan virágzó orgonával.

Tény az orgona nem sokáig bírja víz nélkül, de ilyen pici virágokat még a vázába állított csokorból is letörhetünk. Arról nem is beszélve, hogy ez a dekoráció milyen jó illatot varázsol az asztal köré.

Mi kellenne ennél több egy húsvéti asztali dekorációhoz?




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :