Újság!
Betöltés...

Corvinus Virágkiállítás D&M szemmel



Ma kimentem kedvenc tavaszi kertészeti vásáromra, a Corvinus Virágkiállításra. A belépő nem volt vészes (1000Ft), az árak miatt viszont érdemes előbb végig sétálni az egész kiállítást és csak utána vásárolni.
A növényeket, olyan de olyan mennyiségben és választékban vonultatták fel, hogy ember legyen a talpán, aki nem dugig tömött szatyrokkal távozik innen. Volt itt balkonvirág, fűszernövény, mediterrán növény, sziklakerti, mocsári.....
Egy bánatom volt csupán. Szerettem volna jónéhány konkrét cserjét vásárolni, de azokat szinte alig, vagy csak ici-pici méretben találtam meg.

Jelen bejegyzés esetben a növényeket vásároltam, az érdekességeket pedig fotóztam. Most pedig következzenek a képek:


 

Ezek, azok a növények amelyeknek a teleltetését - ha megoldom - rögtön másznak majd be a kerítésemen, mert ilyen növényektől rögtön hallani a tengerzúgását, és szerintem nincs olyan ember akire az ne hatna nyugtatólag.





 


Ezt a két dekorációval foglalkozó kiállítót muszáj meglátogatnotok. Annyira csodásan szép kiegészítőket árulnak, hogy nincs is kedved tovább menni.


 









Szeretem a meghökkentő, és elgondolkodtató alkotásokat.

A bal oldali képen egy teázásra invitáló fát láthattok kancsókkal, bögrékkel, kanalakkal, tea filterekkel és kekszekkel. Jobb oldali képen, pedig színes rongyokba tekert fa látható, amiről mindenki döntse el maga, hogy miért tették vele, és vajon mit akarnak ezzel.

Ha kedvet kaptatok a kiállításhoz, akkor nektek is jó növény beszerzést kívánok a hétvégére, mert itt aztán annyi a növény, hogy győzzed kiválogatni, mit hagysz itt.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

cottage írta...

szio

A két kiegészítős stand cégeinek a nevét esetleg nem jegyezted meg? Én szívesen megkeresném őket - máskor.

Borbás Ági írta...

De igen. Az egyik a Floratina, a másik pedig a HomeFashion.