Újság!
Betöltés...

NYERJ Oázis vásárlási utalványt a Dekor&Mentha blogon!!!

A Dekor&Mentha blogon nyereményjáték indul az OÁZIS kertészet felajánlásával.



Figyeld a blogomat 2011. március 21. és 25. között, és nyerd meg a 3 x 5000Ft-os Oázis kertészeti vásárlási utalvány egyikét!
A nyereményjátékban részt vesz minden olvasó, aki a 2011. március 25-én feltett - a blog e heti bejegyzéseivel kapcsolatos - kérdésre helyesen válaszol 2011. március 28. reggel 10 óráig, és válaszát nevével és postacímével együtt elküldi a dekoresmentha[at]gmail.com email címre.

A nyerteseket még aznap emailben értesítem, és a nevüket is közzéteszem a blogon. A nyeremény utalványokat postán juttatom el a nyerteseknek, ezért azokat csak az a szerencsés tudja megkapni, aki valós nevet és postacímet ad meg. Az adatokat nem gyűjtöm, nem fogom másra felhasználni, és másnak továbbadni. A nyereményeket a március 28-i héten ajánlva postázom!

Duplán veszel részt a sorsolásban, ha a
  • Facebook-n kedveled a blogomat és
  • közvetlenül a Dekor&Mentha facebook- os oldalán kedveled és megosztod az Oázis játékról szóló hírt ITT.

Ha nem ismered az Oázist, és nem tudod hol tudnád beváltani az utalványokat, nézd meg, melyik van hozzád a legközelebb! OÁZIS Kertészet



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :