Újság!
Betöltés...

Mosdókaland



A legtöbb fürdőszobában egy egyszerű fehér tál. De miért?


Miért, csak egy egyszerű fehér tál? Aki a fürdőben is szereti az izgalmas design-részleteket, annak nem kell, hogy feltétlenül csak az legyen. Egyáltalán nem mindegy, hogy reggel álmosan, kóválygó fejjel milyen mosdótálban mossuk ki szemünkből az álmot. Valaki az egyszerű megoldások híve, valaki az izgalmas részleteket szereti, valaki az újszerű anyaghasználatban leli örömét. Egy biztos, bármit keresünk, megtaláljuk. Legyen az üvegből, rozsdamentes acélból, porcelánból vagy gránitból. Legyen bármilyen formája, színe, mintája, valaki már biztosan megtervezte és legyártotta. Még az sem lehetetlen, hogy élő halak úszkáljanak a tál alatt…




Fotók:
dornob.com, freshhome.com, woohome.com

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :