Újság!
Betöltés...

Mit tervezel az idei kerti szezonra?



Ha van egy picike kis földtúrásra alkalmas területed, akkor biztos eszedbe jutott már, hogy min változtatnál idén. Nálam annyi ötlet gyűlt össze, hogy lassan le kell, hogy írjam, mert ez mind, biztos nem lesz meg idén, de remélem lesz még tavasz, amikor bepótolhatom a lemaradásomat.

Kíváncsi vagyok, hogy ha becsukott szemmel magad elé képzeled a kerted, akkor milyen zseniális tervek születnek meg a fejedbe.
Mivel ez egy közvélemény-kutatás, ezért adok pár lehetőséget, de ha az EGYÉBre szavazol, akkor kérlek, írd meg a hozzászólások közé, hogy az mit is takar. Hátha így másnak is adsz egy kis inspirációt.

  1. Új virágágyás
  2. Sövény ültetése
  3. Kőműves munkák Pl.: kerti út, lépcső, kerti konyha...
  4. Zöldségágyás kialakítása
  5. Gyümölcsös/szőlős telepítése
  6. EGYÉB

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

4 megjegyzés :

Gabriella írta...

Kedves Ildi,
most találtam rá a blogodra és nagyon megtetszett már első látásra, mert az érdeklődési körünk nagyon hasonló! : ) Gratulálok az eddigiekhez!
A szavazásnál én a kerti utakra szavaznék, mert ma sem tudtam hátramenni a biciklimért, csak úgy, hogy nyakig sáros lettem! Úgyhogy egyértelműen: kerti utak!!!

Borbás Ági írta...

Szia Gabi!
Örülök, hogy tetszik a blog, és hogy ránk találtál. Ismerem a saras-cipős sztorikat, mert nálunk az autót lehet így megközelíteni.
A szavazatodat viszont, a jobb oldali oszlopban tudod leadni, az egyik pöttyre klikkentve.

Különben a blogot ketten írjuk. Ildi az otthon és lakber témát, míg én (Ági, alias Dekor&Mentha) az összes többit.

Várunk még sokszor vissza!!! :)

Gabriella írta...

szia Ági,
most már képben vagyok, köszönöm! : ) Fogtok még látni! : ) Elég gáz, hogy a szavazatokat sem találtam meg, de most már sikerült!

Borbás Ági írta...

Semmi gond, a fő, hogy sikerült! ;)

Nagyon izgalmas dolgok vannak készülőben, szóval tényleg érdemes lesz a D&M-ra látogatni.