Újság!
Betöltés...

Design a gyerekszobában



Akinek az egész háza design-bútoroktól hemzseg, az természetesen a gyerekszobába is hasonlót szeretne.

Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a gyerekszobákba csak hagyományos formatervezésű bútor kerülhet. A legtöbb helyen ragaszkodtak a fenyőbútorokhoz, „babás” textíliákhoz és kiegészítőkhöz. De a gyerekek nem a formavilágot, hanem az izgalmas színeket tartják fontosnak. Nyugodtan választhatunk nekik designbútorokat. Ezek mellett ráadásul nagyon jól mutatnak az erőteljes alapszínek, amiket a babák és a kisgyermekek a legjobban szeretnek.

A designbútorok másik előnye, hogy általában – persze sajnos nem mindegyiket – remek formatervezők álmodják meg, akik nem csak a látványra, hanem a megfelelő ergonómiára is nagy hangsúlyt fektetnek.

Fotók: bloombaby.com, designscout.dk, mamasaidshop.typepad.com

Izgalmas gyerekbútorokról cikkeket találsz a http://www.otthonteremto.hu/ oldalon.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Mercedes Fuchs írta...

Ezek nagyon aranyosak!

Borbás Ági írta...

Nekem is nagyon tetszenek!
Ildi mindig remek ötleteket talál a lakásunk berendezéséhez.

Az a babzsák, pedig zseniális a mókussal és nyuszival.