Újság!
Betöltés...

Asztaldísz napsütötte citrusokkal

Milyen az az asztaldekoráció, ami kirobbanóan üde és friss? Amibe szinte beleharapnánk az első pillanattól kezdve?


Ezt a képet sajnos nem én készítettem, pedig úgy terveztem, hogy alkotok egy ehhez hasonló girlandot, és talán akkor másnak is megjön a kedve hozzá. Ám végül leszavaztam magam.

Egy nagyobb ebédlőasztal esetében nem lenne gond, ám jelenleg nem tudok neki méltó színpadot biztosítani. Márpedig ez az asztali futó, színpadért kiált.

Viszont összegyűjtöttem pár ötletet, ha te szívesen elkészítenél egy ehhez hasonló girlandot.

Hazai beszerzésnél és elkészítésnél le kell mondanunk a citrus ágakról, és helyette egy hasonló levelű növényt kell felhasználnunk, amivel ezt a hatást tudjuk elérni. A neve: SALAL

Ha nincs virágpiaci belépőnk, akkor a közeli virágostól is megrendelhetjük, aminek ára nem feltétlen fogja az eget verni. Egy csokorban 50 db ág van teli levelekkel, ami csak arra vár, hogy egy izgalmas asztaldíszt készítsünk belőle.



Itt elérkeztem a lényeghez: ha van egy szép étkező asztalod, és eleged van a szürkeségből, na meg persze a náthából, akkor készíts egy asztali girlandot, harsogó zöld levelekkel és vitamindús citrusokkal. Már a látványától is gyógyulni kezdesz. Ha másból nem is, de a szürke, téli nyomott hangulatból mindenképpen.

Mosolygós szép napot mindenkinek!


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :